Testimoni

(GenAzhar Mokhtar (013-3856868, Kuala Lumpur)
Sejarah telah membuktikan dan kajian mengakui tentang kestabilan nilai emas dan perak. Namun dimasa lalu peluang pemilikannya agak terhad hanya disekitar kedai-kedai emas sebagai bahan perhiasan wanita. Kini peluang pemilikan emas dan perak lebih terbuka kepada sumber pelaburan alternatif menarik yang mampu menandingi kadar keuntungan pelaburan yang sedia ada. Peluang ini amat perlu dimanafaat secara maksima oleh masyarakat umumnya. Sertai rangkaian organisasi BJ Mega Services yang telah melaksanakan perancangan strategik berdasarkan ilmu, pengalaman dan penganalisaan untuk memaksima peluang terbaik dalam dunia pelaburan dan urusniaga emas dan perak. Semoga akan lahirlah lebih ramai individu yang layak menunai tanggungjawab berzakat serta menyumbang kearah pembangunan ekonomi
ummah. Tindakan yang berkesan akan berhasil berdasarkan keputusan bijak Anda.eral Manager) Zamzuri Abdul Majid (013-6802004, Melaka)
“Terima kasih kepada pihak Public Gold kerana memberi peluang saya terlibat dalam pelaburan emas. Pada mulanya saya hanya tahu emas adalah sebagai perhiasan wanita. Ekoran(Executive, Private Sector) Md Hanisham Bin Rahmat (019-7577799, Pasir Gudang)
Saya telah melabur dalam Unit Dana Bersama (Mutual Unit Trust) sejak tahun 2006. Daripada tahun ke tahun, dividen yang dibayar tidak membawa pulangan yang memuaskan malahan ada satu dana yang membawa kerugian. Jadi saya terfikir, "adakah pelaburan yang membawa jaminan keuntungan kepada pelaburnya tanpa ia merugikan atau jatuh merudum?". Saya telah membuat kaji-selidik di internet berkenaan pelaburan yang memberi jaminan keuntungan kepada pelaburnya sehinggalah saya menemui satu laman sesawang berkenaan EMAS yang dikendalikan oleh En Syukor (Mahaguru Emas). Selepas itu saya telah menghadiri ceramah Public Gold yang disampaikan oleh En Syukor. Ia membuka minda dan menambah ilmu tentang EMAS dan tanpa berlengah saya terus mendaftar dengan Public Gold sebagai Dealer walaupun pada ketika itu harga EMAS mencecah US$1000.00 per auns. selalu mengikut isteri ke kedai emas membeli barang kemas dan melihat harga emas sentiasa melambung naik mendorong saya menceburi pelaburan emas fizikal ini. Pada mulanya saya simpan sedikit demi sedikit.tapi sekarang NILAI simpanan emas saya semakin meningkat. Matlamat saya adalah untuk menjana pendapatan pasif melalui kenaikan harga emas setiap tahun. Jom kita sama-sama menyimpan emas untuk pelaburan masa hadapan. Pengalaman membeli emas PG tahun lepas bulan May 2009 cuma RM105/g. Tapi hari ini harga meningkat kepada RM134/g… pulangan 27% dalam masa setahun. WOW!”